Uw Bedrijfsontruiming bezemschoon door Gebroeders Koot & Zn.

Bedrijfsontruiming

Bij een bedrijfsontruiming is het van belang dat dit zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Voor een bezemschone bedrijfsontruiming is Gebroeders Koot & Zn. daarvoor het juiste adres. Dankzij onze professionele service kunnen wij u snel helpen om uw bedrijfspand vakkundig te ontruimen.

Een bedrijfsontruiming is meer dan alleen het opruimen van het pand. Vaak staat er nog (waardevolle) inboedel in het pand. Ook alle soorten vloerbedekking, meubilair en wit- of bruingoed moet afgevoerd worden. Daarnaast is het vaak een hele klus om alle machines, stellingen, carrousels, units, wanden enzovoort te demonteren. Er komt zo veel bij kijken dat het slim is om hiervoor een professional in te schakelen. Gebroeders Koot & Zn. is de professional die u zoekt! Bij het maken van de offerte houden wij rekening met de bestaande inboedel en wat deze op zal leveren. Dit brengen wij dan in mindering bij het opstellen van de offerte.

Uw bedrijfsontruiming met spoed geregeld
en een bezemschone oplevering!
Bel nu
06 - 538 618 55

Spoedklus? Wij zijn 24/7 bereikbaar 06-53861855

Gebroeders Koot & Zn. is een flexibel bedrijf, dit betekent dat er veel te regelen is met betrekking tot uw persoonlijke wensen. Gebroeders Koot & Zn. is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar! Dit betekent dat u op elk gewenst moment contact met ons op kunt nemen. Hierdoor kunnen wij snelle service leveren, wat zeker niet ten koste gaat van de professionaliteit van de bedrijfsontruiming.

Neem nu dus snel contact op en laat ook uw bedrijfspand professioneel ontruimen! Zowel via mail als via telefoon zijn wij bereikbaar en zullen wij u snel te woord staan.

Bel met 079 316 4196 / 06-53861855 of mail naar info@oudijzer-metaalhandel.nl

© gebroederskootenzn.nl | Design & Development door Eye-C Multimedia